npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Mar 28, 2018 22:50:40 GMT 2
Πόσο αναλυτικό πια??
Αν αντέχετε, δείτε το ντοκυμαντέρ του Ahoy για το Doom
σίγουρα καταπληκτικό συμπλήρωμα για το άρθρο του Dony σχετικά με την ID Software σε παλαιότερο Retroplanet
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 28, 2018 22:52:44 GMT 2
Έχεις πάρει φωτιά αγόρι; Μήπως να στήσουμε και ένα retropc εκεί σε καμία κόκκινη γωνία; Btw το είδα το παραπάνω vid μετά από το προηγούμενο που είχες ποστάρει. Εξαιρετική δουλειά και πορνογραφική φωνή ο μέντορας των vids. Δεν ξεχνάς εύκολα τι είδες 
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Mar 28, 2018 22:53:29 GMT 2
δίνω λίγο κινητικότητα ρε φίλε! προσπαθώ να επιστρέψω
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 28, 2018 22:54:24 GMT 2
Ξεκίνα με ένα mac mini, σου δίνω το δικό μου για ένα 40άρι να το χαρείς.
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Mar 28, 2018 22:55:51 GMT 2
άσε με ρε! τέλος τα μακμίνια.. παίζω μόνο σε emulation πλέον cheaper and less time and space consuming
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Mar 28, 2018 22:58:36 GMT 2
Τι space πιάνει το mini ρε; Άλλη χάρη του μέταλου. Τέσπα, έχει χάρη που δεν έχω κανένα να σου έδινα με το ζόρι. Ήθελα να δω κατά πόσο πραγματικά γύρισες. Γιαλαντζί return να ουμ 
|
|
npanag
Global Moderator
|
Post by npanag on Mar 28, 2018 23:00:27 GMT 2
έχω ρε Macmini G4 στημμένο κανονικά! Και Sam440 έχω... τι νόμιζες? Έφυγα πλήρως από την φάση διάλλειμα έκανα
|
|
|
Post by otherreality on Mar 29, 2018 12:50:15 GMT 2
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 29, 2018 14:29:32 GMT 2
Ωραίος Αλέξανδρε, ούτε που το ήξερα! Πάω για Doom 64 EX, φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 29, 2018 14:32:31 GMT 2
Πόσο αναλυτικό πια?? Αν αντέχετε, δείτε το ντοκυμαντέρ του Ahoy για το Doom σίγουρα καταπληκτικό συμπλήρωμα για το άρθρο του Dony σχετικά με την ID Software σε παλαιότερο Retroplanet Νίκο, από το λίγο που είδα το ντοκιμαντέρ δείχνει καταπληκτικό - και εννοείται ότι δεν υπάρχει too much σε ό,τι έχει να κάνει με το Doom! Thanks a bunch! Από την άλλη, τι να πω; Απλά και μόνο η παρουσία σου στο forum έκανε ζεστά δάκρυα να κυλήσουν στα ρυτιδιασμένα μου μάγουλα. Μπράβο σου ρε φίλε, είναι αλλιώτικα με σένα εδώ.
|
|
|
Post by otherreality on Mar 29, 2018 14:58:40 GMT 2
Ωραίος Αλέξανδρε, ούτε που το ήξερα! Πάω για Doom 64 EX, φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον... Kαι σκέτο Doom 64 μη σου πω. Πριν από λίγες μέρες πήρα το cartridge γιατί στον emulator μου την έσπαγε. Σπέρνει, είναι άλλο Doom πραγματικά.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 29, 2018 15:00:38 GMT 2
Ωραίος Αλέξανδρε, ούτε που το ήξερα! Πάω για Doom 64 EX, φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρον... Kαι σκέτο Doom 64 μη σου πω. Πριν από λίγες μέρες πήρα το cartridge γιατί στον emulator μου την έσπαγε. Σπέρνει, είναι άλλο Doom πραγματικά. Τι να το κάνω βρε το cartridge, αφού δεν έχω Nintendo 64, πού θα το βάλω;
|
|
|
Post by otherreality on Mar 29, 2018 15:13:43 GMT 2
Kαι σκέτο Doom 64 μη σου πω. Πριν από λίγες μέρες πήρα το cartridge γιατί στον emulator μου την έσπαγε. Σπέρνει, είναι άλλο Doom πραγματικά. Τι να το κάνω βρε το cartridge, αφού δεν έχω Nintendo 64, πού θα το βάλω; lol, εννοoύσα το vanilla doom 64 σε emulator να παίξεις, προφανώς. Έτσι για την φάση. Απλά εγώ, είπα να το πάρω και σε cartridge (τόσο καιρό το έπαιζα σε emulator). Μην νομίζεις, χεσμένο το είχα το Ν64, δικαιολογία για να το ανάψω και πάλι έψαχνα, και τελικά την βρήκα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Mar 29, 2018 15:35:36 GMT 2
lol, εννοoύσα το vanilla doom 64 σε emulator να παίξεις, προφανώς. Έτσι για την φάση. Λες να το κάνω έτσι; Είναι καλύτερο; Θα χάσω βέβαια τα WASD και το mouse...
|
|
|
Post by vulture on Mar 29, 2018 16:54:10 GMT 2
Πραγματικά ο τύπος μιλάει σαν dj σε στριπτιτζάδικο. Πολύ καλό το video.
|
|
|
Post by otherreality on Mar 29, 2018 23:35:54 GMT 2
lol, εννοoύσα το vanilla doom 64 σε emulator να παίξεις, προφανώς. Έτσι για την φάση. Λες να το κάνω έτσι; Είναι καλύτερο; Θα χάσω βέβαια τα WASD και το mouse... Τα κοντρολ τα στηνεις με λιγο ενασχοληση στον emulator. Τωρα αν ειναι καλυτερο, δεν ξερω. Εννοειται οτι στο pc τα γραφικα ειναι καλυτερα και τα κοντρολς ειναι ετοιμα. Αλλα εγω προτιμω το original λογω ρετριλας, εχει ενα vibe 3dfxηλας cgi workstationηλας -δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω λολ. Στο pc ειναι πιο καθαρο και χανεται αυτο.
|
|
|
Post by riscknight on Apr 1, 2018 21:52:23 GMT 2
lol, εννοoύσα το vanilla doom 64 σε emulator να παίξεις, προφανώς. Έτσι για την φάση. Λες να το κάνω έτσι; Είναι καλύτερο; Θα χάσω βέβαια τα WASD και το mouse... Bro, φτιαξε ενα παλιο P4 και περασε 98 second - τερμα. Δεν ειναι μονο το DOOM...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Apr 2, 2018 14:40:06 GMT 2
Λες να το κάνω έτσι; Είναι καλύτερο; Θα χάσω βέβαια τα WASD και το mouse... Bro, φτιαξε ενα παλιο P4 και περασε 98 second - τερμα. Δεν ειναι μονο το DOOM... Νεκτάριε, σου το έχω (ξανα)πει: τα περισσότερα από τα παλιά παιχνίδια τα αγοράζεις DRM free από το GOG και τρέχουν τέλεια σε οποιοδήποτε σύγχρονο μηχάνημα ΚΑΙ με Glide emulation. Τι να λέμε τώρα; Από την άλλη ναι, δεν είναι μόνο το DOOM αλλά ήταν τόσο μεγάλο το impact του στο gaming και σε... οτιδήποτε (!) που θα ήταν μάλλον άκυρο να βάλουμε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην κουβέντα!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Apr 2, 2018 16:11:05 GMT 2
Ακόμα και στην πρόσφατη Revision (2018), τα pc demos παίζανε μέσω dos box. Στα PC υπάρχουν λύσεις για εξομοίωση μέσω double click σχεδόν στα πάντα, ειδικά όσον αφορά τα παιχνίδια. Γι αυτό νομίζω ότι γενικότερα η retro pc κοινότητα έχει αναιμική δυναμική, καθώς δεν υφίσταται κάποια επιτακτική ανάγκη ύπαρξης. Δεν ξέρω αν στην Αγγλία είναι διαφορετικά τα πράγματα σαν community. IMO, μόνο σε software μπορεί να αντιμετωπίσεις θέμα και να χρειάζεσαι dedicated μηχάνημα ή πιο συγκεκριμένο config (π.χ μου έρχεται στο μυαλό το discujuggler για εγγραφή cd-i του DC που είχε θέματα με συγκεκριμένα recorders και θέλει διαφορετική αντιμετώπιση).
|
|
|
Post by riscknight on Apr 2, 2018 22:10:20 GMT 2
Bro, φτιαξε ενα παλιο P4 και περασε 98 second - τερμα. Δεν ειναι μονο το DOOM... Νεκτάριε, σου το έχω (ξανα)πει: τα περισσότερα από τα παλιά παιχνίδια τα αγοράζεις DRM free από το GOG και τρέχουν τέλεια σε οποιοδήποτε σύγχρονο μηχάνημα ΚΑΙ με Glide emulation. Τι να λέμε τώρα; Από την άλλη ναι, δεν είναι μόνο το DOOM αλλά ήταν τόσο μεγάλο το impact του στο gaming και σε... οτιδήποτε (!) που θα ήταν μάλλον άκυρο να βάλουμε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στην κουβέντα! Μαζι σου για το ποσο το DOOM επηρεασε. ΟΚ και για GOG και για συγχρονο hardware. Επιλογες ειναι ολα Πανο. Οπως και να εχεις ενα 'παλιο' PC με 3DFX η με ΤΝΤ Pro η Kyro II. Αλλιως δεν θα ειχαμε κρατησει τιποτα απολυτως. Δεν ειναι το ιδιο.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Apr 3, 2018 13:35:53 GMT 2
DRM free και με εξομοίωση της Voodoo; Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, είναι καλύτερο! Μέχρι και IPX/SPX lan multiplayer έχουν φτιάξει οι τύποι να παίζει, για δοκίμασε να το κάνεις αυτό από DOS με το retro μηχάνημα! 
|
|
|
Post by riscknight on Apr 3, 2018 14:39:32 GMT 2
DRM free και με εξομοίωση της Voodoo; Φυσικά και δεν είναι το ίδιο, είναι καλύτερο! Μέχρι και IPX/SPX lan multiplayer έχουν φτιάξει οι τύποι να παίζει, για δοκίμασε να το κάνεις αυτό από DOS με το retro μηχάνημα!  Βρε 'απο πανω(ο), σου ειπα οτι δεν λεω οχι σε 'κατι' συγχρονο και τις 'δυνατοτητες' του, αλλα εγω *θελω* να εχω το 'πισακι' με τις 3DFX. Αιντε, Παππου... η εχουμε την ιδια ηλικια
|
|