dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 27, 2017 22:10:11 GMT 2
Καλώς ήρθατε στο Amiga Comet! Ναι, δεν θα το κρύψουμε, γνωρίζετε τις ρίζες μας: ξεκινήσαμε από το Amigahellas και συνεχίσαμε για σχεδόν 9 ολόκληρα χρόνια στο Amigaplanet. Τώρα που το ιστορικό Amiga forum δεν βρίσκεται πια κοντά μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό χώρο πιστό στις διδαχές του προκατόχου του! Για αρχή, διαβάστε απαραιτήτως την ιδρυτική διακήρυξή μας. Αν πιστεύετε ότι σας εκφράζει, τότε είστε στον κατάλληλο χώρο για να εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς υπερβολικό και (συχνά) αδικαιολόγητο moderation. Καλώς ήρθατε στον Κομήτη της Amiga!
|
|
|
Post by circleag76 on Sept 28, 2017 13:58:12 GMT 2
Καλώς σας βρήκα τρελόπαιδα!!  Καλή αρχή μάγκες!!!! 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 14:06:30 GMT 2
Σε ευχαριστούμε, Βαγγέλη!
|
|
|
Post by vulture on Sept 28, 2017 14:09:21 GMT 2
Καλώς ήρθες φίλε Βαγγέλη και από εμένα!
|
|
|
Post by keropi on Sept 28, 2017 14:22:55 GMT 2
epitelous 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 14:27:20 GMT 2
epitelous Ε, καλά, δεν ήταν και τόσο μεγάλη η αναμονή: 5 μερούλες όλες κι όλες. Πόσο πιο γρήγορα, πια;
|
|
|
Post by slayerized7 on Sept 28, 2017 14:45:20 GMT 2
Τις καλησπερες μου.Δεν ημουν ενεργος στο forum του Amigaplanet αλλα διαβαζα αρκετα συχνα τα posts.Καλη αρχη ευχομαι.
|
|
|
Post by vaggi6128 on Sept 28, 2017 15:04:40 GMT 2
Καλή αρχή να έχουμε παίδες!!
|
|
MasterGR
New Member
We Make Papades!
|
Post by MasterGR on Sept 28, 2017 15:14:16 GMT 2
Καλή αρχή!! ΖΗΤΩ ο Κολοκοτρώνης! ρε ίδιος!
|
|
|
Post by keropi on Sept 28, 2017 15:22:57 GMT 2
epitelous Ε, καλά, δεν ήταν και τόσο μεγάλη η αναμονή: 5 μερούλες όλες κι όλες. Πόσο πιο γρήγορα, πια; OK piastike o stoxos de tha xreiastoun prostheta metra os to 2018  NEW POSTS button omos de blepo se emfanes shmeio, einai kai auto mesa sto bathy forum? Prepei na fanerothei
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Sept 28, 2017 15:31:23 GMT 2
Καλώς σας βρήκα! Για το "καλημέρα" έχω να καταγγείλω ότι από τη φόρμα εγγραφής λείπει το "τρίτο" φύλο! Είναι γνωστό ότι σε μια σύγχρονη κοινωνία, δεν είναι όλοι απαραίτητα άντρες ή γυναίκες! Υπάρχουν άτομα που θα θελήσουν να εγγραφούν και ενδεχομένως θα το βρουν προσβλητικό... Παρακαλώ να διορθωθεί άμεσα! Κάποιοι έχουν ήδη δηλώσει ότι θα ανήκουν στην, εχμμμ, "gay" κοινότητα εάν δεν κάνουν κάτι συγκεκριμένο! Μην τους κακοκαρδίζετε!
|
|
konc
Junior Member
|
Post by konc on Sept 28, 2017 15:43:24 GMT 2
NEW POSTS button omos de blepo se emfanes shmeio, einai kai auto mesa sto bathy forum? Prepei na fanerothei Είναι όλα new, γι' αυτό
|
|
|
Post by kostakis on Sept 28, 2017 15:47:28 GMT 2
Γράφτηκα και εγώ. Καλή αρχή.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 15:49:36 GMT 2
Ε, καλά, δεν ήταν και τόσο μεγάλη η αναμονή: 5 μερούλες όλες κι όλες. Πόσο πιο γρήγορα, πια; OK piastike o stoxos de tha xreiastoun prostheta metra os to 2018 NEW POSTS button omos de blepo se emfanes shmeio, einai kai auto mesa sto bathy forum? Prepei na fanerothei Κάτω κάτω κάτω, Threads & posts --> recent posts. Είναι λίγιο πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε καθώς το "επίσημο" plugin μας έκανε νερά... :'(
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 15:51:53 GMT 2
Καλή αρχή!! ΖΗΤΩ ο Κολοκοτρώνης! ρε ίδιος! Χαχαχα! Thanks ρε Δημήτρη! Ναι, μοιάζω όντως με τον Κολοκοτρώνη, αν και ο φίλος μου που έφτιαξε το συγκεκριμένο στο Photoshop προσπαθούσε να με κάνει σαν τον... Παπαφλέσσα! Θα ψάξω να βρω τη φωτογραφία να την ανεβάσω, έχει πολύ γέλιο...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 15:58:37 GMT 2
Καλώς σας βρήκα! Για το "καλημέρα" έχω να καταγγείλω ότι από τη φόρμα εγγραφής λείπει το "τρίτο" φύλο! Είναι γνωστό ότι σε μια σύγχρονη κοινωνία, δεν είναι όλοι απαραίτητα άντρες ή γυναίκες! Υπάρχουν άτομα που θα θελήσουν να εγγραφούν και ενδεχομένως θα το βρουν προσβλητικό... Παρακαλώ να διορθωθεί άμεσα! Κάποιοι έχουν ήδη δηλώσει ότι θα ανήκουν στην, εχμμμ, "gay" κοινότητα εάν δεν κάνουν κάτι συγκεκριμένο! Μην τους κακοκαρδίζετε! Δημήτρη, σαφώς και δεχόμαστε gay people - το site είναι εξ ορισμού gay friendly. Άλλωστε, για ποιο 3ο φύλλο μιλάμε; Υπάρχουν gay άντρες και gay γυναίκες που ανήκουν στους άντρες και τις γυναίκες αντίστοιχα. Αν τώρα αποφασίσουν να γίνουν μέλη του Amiga Comet οι αδελφοί (πλέον αδελφές) Watcowski που είναι transexuals (νομίζω) τότε ναι, θα πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Άλλωστε στην version 0.3 είμαστε ακόμα! 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 16:00:21 GMT 2
@all: Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Καλώς ορίσατε! : 
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 28, 2017 16:01:24 GMT 2
OK piastike o stoxos de tha xreiastoun prostheta metra os to 2018 NEW POSTS button omos de blepo se emfanes shmeio, einai kai auto mesa sto bathy forum? Prepei na fanerothei Κάτω κάτω κάτω, Threads & posts --> recent posts. Είναι λίγιο πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε καθώς το "επίσημο" plugin μας έκανε νερά... :'( Έφτιαξα ένα button, εξελλήνισα και λίγο το μενού. Δείτε αν υπάρχει πάνω - πάνω ("Πρόσφατα Θέματα") στο default theme γιατί εδώ παίζουμε με τα underground scene templates Επίσης, επειδή είμαστε σε άλφα και προσπαθούμε να ολοκληρωθούμε ως αυθεντικοί βητάδες, αναφέρετε όλες τις ιδέες/προβλήματα στο αντίστοιχο topic για να τα ξεδιαλύνουμε γρήγορα.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 16:10:06 GMT 2
Κάτω κάτω κάτω, Threads & posts --> recent posts. Είναι λίγιο πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε καθώς το "επίσημο" plugin μας έκανε νερά... :'( Έφτιαξα ένα button, εξελλήνισα και λίγο το μενού. Δείτε αν υπάρχει πάνω - πάνω ("Πρόσφατα Θέματα") στο default theme γιατί εδώ παίζουμε με τα underground scene templates Επίσης, επειδή είμαστε σε άλφα και προσπαθούμε να ολοκληρωθούμε ως αυθεντικοί βητάδες, αναφέρετε όλες τις ιδέες/προβλήματα στο αντίστοιχο topic για να τα ξεδιαλύνουμε γρήγορα. Το ότι όλα τα μέλη της admin team είναι τόσο άσχημα που δεν καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες τους αν βλέπουμε μούρη ή κώλο θεωρείται θέμα του site; :2funny:
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Sept 28, 2017 16:16:45 GMT 2
Kατι μου θυμιζει το ολο look 8D
θελω περισσοτερες φατσουλες, που ειναι το troboni ?
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 16:17:44 GMT 2
Καλή αρχή!! ΖΗΤΩ ο Κολοκοτρώνης! ρε ίδιος! Την βρήκα και σου την αφιερώνω: 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Sept 28, 2017 16:19:05 GMT 2
Kατι μου θυμιζει το ολο look 8D θελω περισσοτερες φατσουλες, που ειναι το troboni ? Δεν είπαμε ότι θα το έφερνες εσύ; :2funny: Don't worry, θα βάλουμε. Το μόνο εύκολο!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Sept 28, 2017 16:20:13 GMT 2
Θα ανέβει custom set από smileys. Δεν έχω προλάβει ακόμα. Παρακαλώ πολύ ιδέες/παράπονα στο αντίστοιχο thread.
|
|
|
Post by vaggi6128 on Sept 28, 2017 16:28:45 GMT 2
Πρόσφατα θέματα δουλεύει μια χαρά!
|
|
|
Post by vulture on Sept 28, 2017 16:42:43 GMT 2
Καλώς ορίσατε παιδιά! Και τα 65 φύλα (όπως ορθά αναγραφόταν στην πρόσκληση του πρόσφατου gay parade) θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το φόρουμ εν καιρώ! Γι' αυτό και δημιουργήθηκε άλλωστε!
|
|