dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 1, 2018 19:09:59 GMT 2
Είμαστε σίγουροι ότι τα posts από το amigaplanet έχουν χαθεί, έτσι? Σκέφτομαι να πω πως το είχα διαβάσει εκεί να τελειώνουμε  Γάμησέ τα, σου είχα γράψει ένα σεντόνι απάντηση, πάτησα το back και χάθηκε... Εν συντομία λοιπόν, αυτοί που ασχολούμαστε με το περιοδικό δεν το κάνουμε για τα λεφτά όπως θεωρούσαν κάποτε κάτι ανθρωπόμορφα (μέσες-άκρες) τετράποδα που μας την είχαν πέσει ομαδικώς στο iamretro. Συνεπώς, το να ακούσουμε μια καλή κουβέντα είανι το μόνο καύσιμο για να συνεχίζει να καίει η μηχανή. Δεν είπα να μην γράψει κανείς τα αρνητικά - προς Θεού - αλλά δεν δέχομαι ότι τα θετικά είναι δεδομένα. Και ειδικά από ανθρώπους σαν τον Mike που για να πει καλή κουβέντα για κάτι που έκανε/έφτιαξε/δημιούργησε κάποιος πρέπει να του βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο...
|
|
mike
Senior Member
atariST? ποιο αυτο που ειναι μιση amiga?
|
Post by mike on Feb 1, 2018 21:37:05 GMT 2
Εν συντομία λοιπόν, αυτοί που ασχολούμαστε με το περιοδικό δεν το κάνουμε για τα λεφτά όπως θεωρούσαν κάποτε κάτι ανθρωπόμορφα (μέσες-άκρες) τετράποδα που μας την είχαν πέσει ομαδικώς στο iamretro. Συνεπώς, το να ακούσουμε μια καλή κουβέντα είανι το μόνο καύσιμο για να συνεχίζει να καίει η μηχανή. Δεν είπα να μην γράψει κανείς τα αρνητικά - προς Θεού - αλλά δεν δέχομαι ότι τα θετικά είναι δεδομένα. Και ειδικά από ανθρώπους σαν τον Mike που για να πει καλή κουβέντα για κάτι που έκανε/έφτιαξε/δημιούργησε κάποιος πρέπει να του βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο... Οχι φιλε Πανο, δεν θα γραψω για το πόσο γαμάτο ειναι το περιοδικο. Τέλος. Παρε και μια αναλυτικη απαντηση. Οσοι ασχολουνται με το περιοδικο ξερουν καλά οτι ειναι σουπερ, ειναι μεσα στα καλυτερα πραγματα που εχει αυτο που λεγεται "ρετροκοινοτητα". Και οσοι γραφουν και ειναι στην παραγωγη του, αλλα και οσοι το διαβαζουν. Για εμενα ειναι δεδομενο οτι περιοδικο θα γαμει καθε φορα. Εχω δεδομενο το υψηλο επιπεδο. Αυτο που θα σχολιασω ειναι μόνο εαν βρω κατι αρνητικο, αυτα χριζουν βελτιωσης, οχι το υπολοιπο αρτιο αποτελεσμα. Και οκ το οτι ο james cameron εγινε john ειναι ας πουμε κατι σαν τυπογραφικο λαθος. Ομως 2 σελιδες γεματες απο πινακες μετρησεων ειναι πολλοι. Και μαλιστα οταν η περιγραφη των πινακων ειναι λαθος, αφου δεν ειναι αυτο που λενε, οπως εγραψα πιο πανω. Και οτι η στηλη ρετρο-αναδρομες ειναι μεγαλη απωλεια. Και ποιος ο λογος να ξαναγραψω τους διθυραμβους (που ισχυουν πραγματι και το εχω γραψει απειρες φορες στο παρελθον), οταν ξαναλεω οτι οσοι ασχολουνται το ξερουν, και το πιο βασικο: οσοι ΔΕΝ ασχολουνται, οσο καλό και να τους πεις οτι ειναι το περιοδικο, απλα δεν προκειται να το παρουν, για αυτο που ο dony αναφερει ως "προσωπικους εγωισμους και κολληματα". Αρα πιστευω οτι δικαιολογημενα η αποψη μου θα ασχολειται κυριως με το 1 πραμα που δεν μου αρεσει τοσο, παρα με τα 99 που μου αρεσαν. Αλλωστε εαν δεν μου αρεσε το περιοδικο, θα μπορουσα ΑΝΕΤΑ να πω μια απο τις απειρες δικαιολογιες που εχω ακουσει απο αυτους που δεν το περνουν, και να μην το επερνα. Αλλα φυσικα και θα συνεχισω να αγοραζω τα τευχη μου, και να σχολιαζω οπως δικαιουμαι. Και να γραφω αρθρα φυσικα οταν μπορω.
|
|
mas21
New Member
|
Post by mas21 on Feb 1, 2018 22:15:34 GMT 2
Μια χαρα είναι το περιοδικο φυσικα. Και μονο το γεγονος ότι υπαρχει ένα εντυπο για αυτό το χωρο είναι αξιο θαυμασμου.Τωρα αν γινει και κανενα λαθος δε χαθηκε και ο κοσμος,σιγα. Τωρα με βαση το συγκριτικο με τους επιταχυντες για την Α500, μιας και με ενδιαφερει το θεμα και λογω ότι στο amicamp δεν ειχα χρονο να ρωτησω καποια πραγματα μιας και ασχετος, θελω να μου πειτε πια η διαφορα ενός επιταχυντή από το gotek που εχω στην Α500; Η ουσια είναι στο χρονο τρεξίματος των παιχνιδιων-εφαρμογών λογω μνημης;
scientist ωραιο το video
|
|
|
Post by scientist on Feb 2, 2018 9:33:53 GMT 2
Χαίρομαι που σας άρεσε. Μεταξύ μας γίνεται και καλύτερο με λίγα περισσότερα πλάνα σε πρωτη φάση.
|
|
dimfil
Junior Member
|
Post by dimfil on Feb 2, 2018 9:42:34 GMT 2
Μια χαρα είναι το περιοδικο φυσικα. Και μονο το γεγονος ότι υπαρχει ένα εντυπο για αυτό το χωρο είναι αξιο θαυμασμου.Τωρα αν γινει και κανενα λαθος δε χαθηκε και ο κοσμος,σιγα. Τωρα με βαση το συγκριτικο με τους επιταχυντες για την Α500, μιας και με ενδιαφερει το θεμα και λογω ότι στο amicamp δεν ειχα χρονο να ρωτησω καποια πραγματα μιας και ασχετος, θελω να μου πειτε πια η διαφορα ενός επιταχυντή από το gotek που εχω στην Α500; Η ουσια είναι στο χρονο τρεξίματος των παιχνιδιων-εφαρμογών λογω μνημης;
scientist ωραιο το video Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους... Το Gotek είναι ένας floppy emulator, απλα για να αντικαταστήσεις το floppy σου εάν σε ενδιαφέρει ευκολότερη χρηση με disk images. Ο accelerator είναι πολυ περισσότερα ... Σου δίνει ταχύτητα με αναβάθμιση του επεξεργαστή, μνήμη και άλλες ευκολίες όπως έτοιμο cf adapter ή ide και scsi κατα περιπτώσεις ... Είναι δύο διαφορετικά εντελώς προϊόντα...
|
|
mas21
New Member
|
Post by mas21 on Feb 2, 2018 11:59:04 GMT 2
dimfil Ευχαριστώ πολύ φιλε μου.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 5, 2018 11:56:35 GMT 2
Και να γραφω αρθρα φυσικα οταν μπορω. 
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Feb 5, 2018 13:31:53 GMT 2
Και να γραφω αρθρα φυσικα οταν μπορω.  Εμ τι νομιζεις οτι εχω απειρο χρονο σαν εσενα? Να μπαινω στα αεροπλανα, να μην εχω τι να κανω 3 ωρες και να γραφω αρθρα ? Και μετα να καθομαι στο ξενοδοχειο της Σεουλ και να τα διορθωνω? Ετσι ειναι η ζωη του ταξιδιωτη, οι ελληνικοι φυσικοι χυμοι και κομποστες πανε στα περατα της γης, μαζι τους και ο promoter, και στις ωρες που βρισκεται στην ξενιτια γραφει αρθρα για ρετρο περιοδικα.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 5, 2018 15:13:12 GMT 2
^ Γράφεις άρθρο ≠ εκδίδεται άρθρο 
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Feb 5, 2018 17:06:50 GMT 2
μαλακα μου που το βρηκες αυτο το συμβολο?
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Feb 5, 2018 17:41:47 GMT 2
Στη θέση σου θα έδινα έμφαση στο περιεχόμενο 
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Feb 5, 2018 21:30:18 GMT 2
Ναι αλλα που ειναι αυτο το συμβολο? οσο για το περιεχομενο, εχω εμπιστοσυνη στον υπευθυνο υλης μας 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Feb 6, 2018 11:16:09 GMT 2
Ναι αλλα που ειναι αυτο το συμβολο? οσο για το περιεχομενο, εχω εμπιστοσυνη στον υπευθυνο υλης μας  Μιχάλη, δεν έχεις καταλάβει κάτι νομίζω: το Retro Planet είναι συλλογική προσπάθεια, δεν είναι τσιφλίκι μου - όπως και παλιότερα δεν ήταν τσιφλίκι του Παπαδάκη (άσχετα αν κάτι retro τετράποδα το πίστευαν αυτό). Αν για κάποιον, οποιονδήποτε λόγο κάποιο μέλος της ομάδας του περιοδικού (π.χ. ο Στέφανος) ασκήσει βέτο ενάντια στη συμμετοχή κάποιου σε αυτό, τότε that's it. Ούτε ο υπεύθυνος ύλης ούτε οι σεξουαλικές χάρες μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό. Λυπάμαι, αλλά ο σκοπός είναι να λύνουμε θέματα και όχι να δημιουργούμε καινούρια...
|
|
mike
Senior Member
|
Post by mike on Feb 6, 2018 12:03:43 GMT 2
Εσυ θα χασεις  edit : σοβαρα τωρα καλυτερα να μην συζηταμε αλλο δημοσια τι γινεται, μονο απο κοντα.
|
|