dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 22, 2017 14:18:08 GMT 2
Το 18ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet είναι γεγονός! Ακριβώς στην ώρα για τα Χριστούγεννα, μπορείτε να απολαύσετε τη χορταστική ύλη του νέου τεύχους που περιλαμβάνει πολλά και διάφορα, τα οποία και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ.  Μπορείτε να προμηθευτείτε το περιοδικό είτε συμπληρώνοντας την φόρμα στο site του, είτε στέλνοντας email στο retroplanetmagazine AT gmail DOT com, είτε συναντώντας μας από κοντά, στο Amicamp (27 & 28 Ιανουαρίου στο Found.ation).
|
|
|
Post by keropi on Dec 22, 2017 14:27:47 GMT 2
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 22, 2017 14:48:51 GMT 2
|
|
|
Post by kostakis on Dec 22, 2017 15:48:27 GMT 2
|
|
mike
Senior Member
atariST? ποιο αυτο που ειναι μιση amiga?
|
Post by mike on Dec 22, 2017 16:25:49 GMT 2
|
|
vulture
Senior Member
Ed the Dead
|
Post by vulture on Dec 22, 2017 16:53:57 GMT 2
|
|
|
Post by circleag76 on Dec 23, 2017 15:51:34 GMT 2
 Legend will never die!!
|
|
|
Post by portarinos on Dec 24, 2017 10:34:53 GMT 2
Mπράβο παίδες! Καιρός να το πάρω μαζί με το τεύχος 17 που για κάποιο λόγο ξέχασα να παραγγείλω όταν βγηκε. Καλά Χριστούγεννα btw!
|
|
amije
Full Member
if we wait until we're ready, we'll be waiting for the rest of our lives
|
Post by amije on Dec 24, 2017 12:48:20 GMT 2
in rock 'n roll we trust! 
|
|
|
Post by manos426f on Dec 26, 2017 18:13:44 GMT 2
Παναγιώτη προφανώς μου έχεις κρατήσει τα συνήθη τρία τεύχη, σωστά;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 26, 2017 20:30:25 GMT 2
Παναγιώτη προφανώς μου έχεις κρατήσει τα συνήθη τρία τεύχη, σωστά; Στα έχω κρατήσει και θα περάσω από το μαγαζί κάποιο απόγευμα-βραδάκι να σου τα φέρω να τσεκάρω και τι μπύρες σερβίρεις στον κόσμο!
|
|
|
Post by manos426f on Dec 28, 2017 18:21:01 GMT 2
Amstel (μπουκάλι-βαρέλι), Αλφα, Heineken, Kaiser, Βεργίνα, Αλφα Weiss, Erdinger, Fischer κι από εκεί και πέρα Amstel Free, Radler, Μηλοκλέφτη και Strongbow. Ορίστε, σου έλυσα την απορία.  Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε σε περιμένω απ' το μαγαζί... 
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 28, 2017 19:17:03 GMT 2
Amstel (μπουκάλι-βαρέλι), Αλφα, Heineken, Kaiser, Βεργίνα, Αλφα Weiss, Erdinger, Fischer κι από εκεί και πέρα Amstel Free, Radler, Μηλοκλέφτη και Strongbow. Ορίστε, σου έλυσα την απορία.  Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε σε περιμένω απ' το μαγαζί...  Εννοείται, δεν πρόκειται να χάσω τον Μηλοκλέφτη!
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Jan 2, 2018 15:52:16 GMT 2
Έχει παραλάβει κανείς το τεύχος να ακούσω σχόλια για την αρθρογραφία ή να κάνω ντεμπούτο εγώ; Btw, ανέβηκε το νέο και στο site.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 2, 2018 16:50:05 GMT 2
Έχει παραλάβει κανείς το τεύχος να ακούσω σχόλια για την αρθρογραφία ή να κάνω ντεμπούτο εγώ; Btw, ανέβηκε το νέο και στο site. Πρόσεχε τι θα γράψεις, κακομοίρη μου! Τεύχη όχι, δεν έχω στείλει/δώσει τίποτα, δεν υπήρχε καθόλου ελεύθερος χρόνος. Θα ξεκινήσω αυτές τις μέρες...
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 11, 2018 8:18:37 GMT 2
Έχει παραλάβει κανείς το τεύχος να ακούσω σχόλια για την αρθρογραφία ή να κάνω ντεμπούτο εγώ; Btw, ανέβηκε το νέο και στο site. Στέφανε, πλέον έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αποστολές στην επαρχία. Για τα "Αθηναϊκά" τεύχη θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το Amicamp (αν και κάποια δόθηκαν, μην υπερβάλλουμε). Γενικώς έχουν δοθεί ήδη τα 2/3 οπότε, αν το επιθυμείς, μπορείς πλέον να επαναλάβεις την ερώτησή σου!
|
|
MasterGR
New Member
We Make Papades!
|
Post by MasterGR on Jan 16, 2018 14:41:26 GMT 2
Σήμερα έγινε παραλαβή... σφαίρα τα ταχυδρομεία!!
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Jan 16, 2018 15:11:28 GMT 2
Σήμερα έγινε παραλαβή... σφαίρα τα ταχυδρομεία!! Έλα, το δικό σου φταίει: άλλοι το πήραν σε μια μέρα!
|
|
|
Post by portarinos on Jan 17, 2018 14:44:55 GMT 2
Παρέλαβα και αυτό και το προηγουμενο τεύχος και έχω να παρατηρησω τα εξής καλοπροαίρετα:
α) η στήλη "ρετρο-αναδρομές" λείπει στο τελευταίο τεύχος. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό αλλά αν δεν είναι, κρίμα! Ήταν από τα ωραία στοιχεία αν και όπως ειχα πει και παλιοτερα θα έπρεπε να ήταν το πολύ μια σελίδα ή 2 μειώνοντας δραστικά το μέγεθος των φωτογραφιών
β) στο προηγούμενο τευχος υπήρχε διπλό μουσικό αφιέρωμα. Οσο κι αν μου αρεσει η μουσική και ασχολούμαι εμπρακτα, το θεωρώ too much για ενα περιοδικό που πραγματευεται κατα κύριο λόγο αλλα θεματα. Επίσης, μια ποικιλία ως προς το μουσικό είδος θα έσπαγε κάπως τη μονοτονία που προσωπικά διακρίνω. Προτασεις έχω και θα τις κάνω σε mail αν τις θέλετε. Φυσικά δε μιλώ για εκ διαμέτρου αντίθετα/εμπορικά είδη.
γ) το άρθρο για τον Vampire εξαιρετικό και τεκμηριωμένο. Ο συγγραφεας του φαίνεται και είναι διαβασμένος. Η μόνη παραφωνία είναι ότι το άρθρο "μπόύκωσε" από τις υπερβολικά πολλές (κατα τη γνώμη μου) φωτογραφίες benchmarking που κουραζουν γιατί είναι πολύ τεχνικές. Θα ήταν καλύτερο να είχαμε φωτογραφίες από software που να τρεχει σε vampirized Amiga καθώς και από το πόσο όμορφο και busy ειναι το Workbench με "αναβολικά".
Ενα γενικό σχόλιο είναι ότι σε γενικές γραμμές παρατηρω μια τάση να μεγαλώνουν και να αυξάνονται πολύ οι φωτογραφίες σε βάρος του κειμένου τη στιγμή που θα μπορούσαν να αυξηθουν τα αρθρα άρα και το ουσιαστικό περιεχόμενο του περιοδικού. Θεωρώ πως ανάγκη για έξυπνη "εξοικονόμηση" χώρου δεν υπάρχει γιατί υλικό υπάρχει (ή έτσι με ενημέρωσαν παλιότερα) επομένως γιατί να μη μπούν περισσότερα θέματα έστω και της 1 σελίδας; Δεν ξέρω....
Μy 2 cents με αγάπη και ενδιαφέρον πάντα!
|
|
grue
Junior Member
"Send more paramedics."
|
Post by grue on Jan 17, 2018 17:47:34 GMT 2
Παρέλαβα και αυτό και το προηγουμενο τεύχος και έχω να παρατηρησω τα εξής καλοπροαίρετα: α) η στήλη "ρετρο-αναδρομές" λείπει στο τελευταίο τεύχος. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό αλλά αν δεν είναι, κρίμα! Ήταν από τα ωραία στοιχεία αν και όπως ειχα πει και παλιοτερα θα έπρεπε να ήταν το πολύ μια σελίδα ή 2 μειώνοντας δραστικά το μέγεθος των φωτογραφιών Πόσοι διάβαζουμε τα editorials? 3-5? 
|
|