|
Post by vulture on Dec 4, 2017 22:11:39 GMT 2
Ας φέρουμε εδώ ό,τι ιδέες έχουμε για δραστηριότητες στη διάρκεια του διημέρου του Amicamp #6 (27+28/1/2018) για να μην πηδάμε το thread του Sensible
|
|
|
Post by vulture on Dec 4, 2017 22:20:37 GMT 2
Λοιπόν, συνεχίζοντας αυτά που λέγαμε, προτείνω το εξής:
Είτε ένα πρωτάθλημα SSF2 AGA το απόγευμα του Σαββάτου με brackets και best to 3 είτε ένα γενικό score hunting στο SlamTilt που μπορεί να τρέχει γενικά στο background και μπορεί να συνεχιστεί και την Κυριακή μέχρι πριν την έναρξη του Sensible. Προσωπικά, κλίνω προς το δευτερο.
Αν πάμε για SlamTilt, να κάνουμε ένα σύντομο poll για το πιο τραπέζι θα παίζουμε.
Τι λέτε;
|
|
|
Post by telonio on Dec 4, 2017 22:59:58 GMT 2
Ψηφίζω slam tilt, έχει πολύ εμπνευσμένα playfield με αποτέλεσμα να προσφέρει πολύ καλό gameplay (ακόμη καλύτερο από μερικά κανονικά φλιπεράκια). SSF2 ακόμη προσπαθώ να θυμηθώ πως έπαιζα με το ένα κουμπί του pacman του ανερούσση.
|
|
mike
God
Dony ? Ποιος αυτος ο γεροπεριεργος αταρας?
|
Post by mike on Dec 4, 2017 23:28:54 GMT 2
Εγω ψηφιζω ειτε pinball dreams ειτε pinball fantasies, και οπωςσδηποτε σε Α500 με δισκετες ωστε να διασφαλιστει η ακεραιοτητα. Αυτα ειναι τα αυθεντικα pinballs που ειχαμε στις Α500 μας. Μαλιστα θα φερω εγω την Α500 και τις αυθεντικες δισκετες. Οποτε θα ειναι εκει μονιμα, και Κυριακη δινω και ενα original game δωρο στον νικητη. Το SSF2 ειναι φυσικα πολυ πιο διασκεδαστικο, μιας και ειναι διπλό, αλλα με μονοκουμπο tomahawk/pacman δεν ειναι οτι καλυτερο. Νομιζω εχει επιλογη η AGA version για παιχνιδι με CD32 pads, μπορω να φερω τετοια να γινει το τουρνουα το Σαββατο. Λογικα θα παρει ελαχιστο χρονο, λιγοτερο απο ωρα.
|
|
|
Post by vulture on Dec 5, 2017 0:24:46 GMT 2
Άρα, τι προτείνεις Μιχάλη απ' όλα αυτά; Πες ένα , ώστε στο τέλος να αναδειχθεί η επικρατέστερη ιδέα να δούμε τι θα κάνουμε.
|
|
|
Post by circleag76 on Dec 5, 2017 4:41:34 GMT 2
Πολύ ωραία η ιδέα σας για τα φλιπεράκια! Με τα ποδοσφαιρακια δεν τα πήγαινα καθόλου καλά οποτε θα προτιμούσα να συμμετάσχω σε ένα gaming event με φλιπεράκι. 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 5, 2017 8:05:03 GMT 2
Προτινω 1) Σαββατο καποια στιγμη (οποια θελετε) ενα τουρνουα SSF2 σε Αmiga1200 μεσω whdload με 2 joypad απο CD32 ή 2 τομαχωκ. Δεν θα το κανονισω εγω. Ειναι πολυ ευκολο τουρνουα, δηλαδη 8 ατομα σε 2 ομιλους των 4, θα παιξουν 3 παιχνιδια στον ομιλο για καταταξη, θα βγει σειρα καταταξης στον ομιλο, και μετα διασταυρωση 1-4, 2-3, 3-2, 4-1 με τον αλλο ομιλο σε νοκ αουτ. 4 παιχνιδια, μετα ημιτελικα ακομη 2 και ενας τελικος, λιγοτερο απο ωρα ολα αυτα σιγουρα.
2) διημερος διαγωνισμος (ολη την ωρα διαθεσιμος) πανω σε Α500 με το pinball fantasies. Mε mode για 5 μπαλες. Παιζει οποιος θελει οποιαδηποτε στιγμη και απλα κανει save στην δισκετα τo highscore του. Την Κυριακη στις 7 οποιος εχει το καλυτερο hiscrore, κερδιζει ενα original amiga game (οχι δεν θα ειναι το agony). Προτινομενο τραπεζι το πρωτο (PARTY LAND) ή το τελευταιο (STONES 'N' BONES).
Aκουω προτασεις.
|
|
|
Post by Cool_amigaN on Dec 5, 2017 10:52:16 GMT 2
Σε amiga gatherings του εξωτερικού, εκτός από τα καθιερωμένα swos/koff, σε multiplayer επίπεδο διοργανώνονται tournaments σε dynablaster και skidmarks. Έχω την αίσθηση όμως ότι απαιτείται 4 port adapter για αυτά τα παιχνίδια ή/και serial για το 2ο. Βέβαια μιλάμε για σούπερ χάβαλο. Για versus πας σε beat 'em up: Elfmania, Fighting Spirit, Shadow Fighter, Body Blows Galactic, Capital Punishment. SSF2 και MK είναι πιο generic αλλά και πάλι, διαχρονικοί τίτλοι εννοείται. Τα παραπάνω όμως απαιτούν ενός είδους οργάνωσης, έστω και επιτόπιας κι όχι να τρέχεις να μαζεύεις τον καθένα για να παίξει όταν είναι η σειρά του. Η φάση με το pinball/slamtilt μίας amiga σε μια γωνιά είναι πιο εύπεπτη και διαχειρίσιμη.
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 5, 2017 11:08:15 GMT 2
Μια serial συνδεση μεταξυ 2 Α1200 για τετραπλο skidmarks θα λεει απιστευτα. Το pinball ειναι ευκολο/διαχειρισιμο, θα το αναλαβω εγω. Το SSF2 ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο μιας και εχει νοκ-αουτ αναμετρησεις σε διπλό, αλλα πρεπει να τηρηθουν καποιες "δεσμευσεις", οχι του στυλ "ναι θα παιξω" αλλα "δεν προλαβα να ερθω τελικα γιατι...."
|
|
|
Post by vulture on Dec 5, 2017 11:30:38 GMT 2
Οκ παιδια , οποτε σιγουρα παμε για pinball, μεχρι στιγμης προηγειται το slamtilt σε προτιμησεις. Και βλεπουμε αν θα προσθεσουμε κ κατι ακομα οργανωμενα. Οποτε πειτε οσοι θελετε , πιο pinball γουσταρετε για να καταληξουμε.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 5, 2017 15:15:48 GMT 2
Παρόλο που μου αρέσει και εκτιμώ το Slamtilt θα συμφωνήσω με Mike: Pinball Dreams και Pinball Fantasies, αυτά της 500άρας μάθαμε, αυτά ξέρουμε, αυτά αγαπάμε. Και άλλωστε και ο Mike 500άρα θα φέρει, εγώ 500άρα θα φέρω, παιχνίδια 500άρας θα παίζουμε! Ας αφιερώσουμε τις 1200άρες σε Sensible και Alarcity καλύτερα. Εκτός εάν παίζει και σε 500άρα το Sensible, δεν το ξέρω αυτό. Αν κρίνει κανείς από τα γραφικά του θα έπρεπε να παίζει και σε VIC-20, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! 
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 5, 2017 15:37:04 GMT 2
Παρόλο που μου αρέσει και εκτιμώ το Slamtilt θα συμφωνήσω με Mike: Pinball Dreams και Pinball Fantasies, αυτά της 500άρας μάθαμε, αυτά ξέρουμε, αυτά αγαπάμε. Και άλλωστε και ο Mike 500άρα θα φέρει, εγώ 500άρα θα φέρω, παιχνίδια 500άρας θα παίζουμε! Ας αφιερώσουμε τις 1200άρες σε Sensible και Alarcity καλύτερα. Εκτός εάν παίζει και σε 500άρα το Sensible, δεν το ξέρω αυτό. Αν κρίνει κανείς από τα γραφικά του θα έπρεπε να παίζει και σε VIC-20, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!  Αρχισαμε τις τρολιες? Που εμαθε ολοκληρος ο πλανητης (και βαλε) το sensible ? σε Α1200? not Φυσικα και παιζει σε Α500, εκει ανδρωθηκε (!) ολοκληρο το κινημα του gaming σε sensible και kick-0ff. Συμφωνω με dony, Sensible σε Α1200, pinball σε Α500.
|
|
|
Post by kostakis on Dec 5, 2017 16:11:50 GMT 2
Μόνο αποφασίστε σύντομα ποια θα είναι τα παιχνίδια του διαγωνισμού, για να ξεκινήσουμε εντατική προπόνηση!!!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 5, 2017 17:44:26 GMT 2
Μόνο αποφασίστε σύντομα ποια θα είναι τα παιχνίδια του διαγωνισμού, για να ξεκινήσουμε εντατική προπόνηση!!! Θα ανακοινωθουν μια μερα πριν το amicamp για να ειναι δικαιο
|
|
|
Post by vulture on Dec 5, 2017 17:48:32 GMT 2
Ό,τι πει η πλειοψηφία παιδιά, το thread είναι ανοιχτό, όποιος θέλει μπαίνει και λέει τι προτιμά. Το επικρατέστερο θα μπει κατόπιν σε poll για τα επί μέρους τραπέζια του.
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 5, 2017 18:41:19 GMT 2
Ό,τι πει η πλειοψηφία παιδιά, το thread είναι ανοιχτό, όποιος θέλει μπαίνει και λέει τι προτιμά. Το επικρατέστερο θα μπει κατόπιν σε poll για τα επί μέρους τραπέζια του. Τι λες μωρέ, τι δημοκρατικές μαλακίες είναι αυτές; Θα διαλέξει ο Mike μηχάνημα, εγώ παιχνίδι, εσύ πίστα και κλείδωσε. Σιγά μην ρωτάμε τον κάθε παράξενο!
|
|
|
Post by vulture on Dec 5, 2017 19:43:11 GMT 2
Μ΄αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.....λαοκρατία και παπαριές τώρα! Συμβιβάζομαι αν είναι να διαλέξω εγώ παιχνίδι (το SlamTilt) κι εσείς τα υπόλοιπα  Πέρα από την πλάκα, χεστήκαμε αν είναι σε δισκέτα και Α500. Αφού είναι σαφώς καλύτερο game! Και σε UAE παίζει άμα χρειαστεί, αλλά και Α1200 θα έχουμε, τι δισκετολαγνεία είναι τούτη;
|
|
dony
Administrator
|
Post by dony on Dec 5, 2017 20:43:09 GMT 2
Μ΄αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.....λαοκρατία και παπαριές τώρα! Συμβιβάζομαι αν είναι να διαλέξω εγώ παιχνίδι (το SlamTilt) κι εσείς τα υπόλοιπα  Πέρα από την πλάκα, χεστήκαμε αν είναι σε δισκέτα και Α500. Αφού είναι σαφώς καλύτερο game! Και σε UAE παίζει άμα χρειαστεί, αλλά και Α1200 θα έχουμε, τι δισκετολαγνεία είναι τούτη; Εγώ για 500άρα έγραψα, όχι για δισκέτες. Ο Mike είναι ο αγαπητικός των δισκετών!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 5, 2017 22:35:46 GMT 2
Ναι αλλα με συγκεκριμενη δισκετα εξασφαλιζεται η διαφανεια του διαγωνισμου. Διαφορετικα κανω το εξης και σας περνω τα σωβρακα: παιζω σπιτι μου σε winUAE με save state ωστε να μην χανω την μπαλα. Κανω ενα εξωπραγματικο ρεκορ (με save state και το beast τερματιζεται), αποθηκευω το ρεκορ στο αρχειο του whdload, το παω στο amicamp, το μεταφερω με υποχθονιο τροπο χωρις να το παρει χαμπαρι κανεις στην αμιγκα του διαγωνισμου, και μετα καθεστε και αναρωτιεστε πως σκατα εκανα 1000 φορες μεγαλυτερο σκορ απο εσας  Ενω με συγκεκριμενη αυθεντικη δισκετα (που ειναι NDOS) δεν εχει τετοια  Και να υπενθυμισω οτι το συγκριμενο παιχνιδι εχει μονο 1 φορα loading. Δηλαδη εφοσον φορτωσει το τραπεζι, δεν ξαναφορτωνει ποτε. Αρα δεν εχει διαφορα εαν ειναι απο δισκετα ή σκληρο ή οτιδηποτε αλλο.
|
|
|
Post by vulture on Dec 6, 2017 0:35:19 GMT 2
Ε, άμα είναι να cheatάρουμε και μεταξύ μας και να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία τί να πω....ας κερδίσει και μόνο για τον κόπο του!
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 6, 2017 8:40:40 GMT 2
Για αυτο δισκετες ή θανατος 
|
|
tsak
Senior Member
|
Post by tsak on Dec 7, 2017 11:53:49 GMT 2
Τι λέτε για Worms DC παίδες? Τα σπάει και μπορείς να στήσεις πρωταθληματάκια με ταυτόχρονη συμμετοχή πολλών παικτών (η και ομάδων)! Άλλες ιδέες: Tritus, Lego blaster (απίθανα πιο τρελό απο το κλασσικό dynablaster και με άπειρα options), Crazy football. Για VS fighting game 100% Fightin Spirit και δευτερευόντως Shadow fighter ή MK2. Για pinball φυσικά και θα επέλεγα Slam Tilt (απλά δεν συγκρίνεται...το καλύτερο pinball EVER σε κάθε πλατφόρμα!) αλλά νομίζω δεν είναι καθόλου -μα καθόλου- κατάλληλο για multiplayer...
|
|
mike
God
|
Post by mike on Dec 7, 2017 13:04:47 GMT 2
Worms DC ? καλη ιδεα
|
|
|
Post by telonio on Dec 7, 2017 13:58:46 GMT 2
Συμφωνώ για Worms, παίζει και διπλό και έχει πολύ χαβαλέ. To Slam Tilt κορυφαίο, αλλά multiplayer με τα high score όπως και σε κάθε pinball.
|
|
|
Post by vulture on Dec 7, 2017 15:12:05 GMT 2
Και το Worms είναι καλή φάση, αλλά θέλει πιο πολλή οργάνωση σε σχέση με pinball.
|
|